Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-live.nl


  Paragnosten uit Nederland geven live hulp
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Salina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina

Het is uitgekomen en gebeurd.
Je zat er boeenk op

M.




Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M geplaatst op 5 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina
Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt.

Groetjes.




Ervaring van T met paragnost Salina   Ervaring van T met paragnost Salina   Ervaring van T geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met paragnost Salina   Ervaring van Leona met paragnost Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina

Jij bent een toppertje. Niet bang mij ook te wijzen op mijn eigen proces en aanpak. Bedank om er te zijn en voor de adviezen. Die zijn goud waard.ook de voorspellingen komen uit.

Liefs M.




Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 5 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Sarina, ongelooflijk. Keer op keer doe je het weer. Alles wat je zei is uitgekomen exact zoals je zei. Hoe Ongelooflijk straf ben jij. Dank je wel dat je altijd zo lief bent gebleven en dank je wel voor je geduld, je eerlijkheid, je coaching, je zuivere inzichten, etc. Ongeacht welke situatie, je blijft bij je stuk en je blijft eerlijk. In het verleden heb je al vaak gelijk gehad ongeacht welk onderwerp (mensen, werk, dieren, woning), maar ditmaal kon ik je niet geloven en toch moet ik je nu weer gelijk geven. Er is terug contact zoals je zei met de man van mijn hart.

Duizendmaal dank en mijn eeuwige respect voor je.
Veel liefs e.




Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. geplaatst op 2 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salinaatje.

Je slaagt er keer op keer in om mij op te fleuren. Jouw engelengeduld is goud waard. Hoe diep ik ook zit. Ik kom tot rust als ik jou spreek. Wat je ook voorspelt. Het komt uit. Soms duurt het lang. Soms komt het snel.

Liefs M.




Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 14 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver. Ik voel me keer op keer verbonden en gesteund. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Jij bent een kanjer

Groetjes M.




Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Je voorspelling is uitgekomen. Dank je wel Salina. Ik hoop je gauw weer te spreken. Dikke X.




Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Het doet mij altijd goed om je te spreken. Zo lief en zo een zuiver mens ben je Salina Ik kan je niet genoeg bedanken voor de rust die je me geeft tijdens ons gesprekken. En elke keer weer denk ik aan je woorden. Elke keer heb je gelijk elke keer. Je bent voor mij echt een engel. Dikke kus voor jou.




Ervaring van Anoniempje met paragnost Salina   Ervaring van Anoniempje met paragnost Salina   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina,
Blij Dat ik jou terug aan de lijn had Ik had jou veel te vertellen. Na al die Jaren doet het nog steeds goed om jou te horen. Alles komt ook steeds uit.




Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina. Ik leer zoveel van jou. Jij bent mijn steunpilaar. Hoop jou snel te kunnen spreken er is iets gebeurt wat je voorspelt hebt.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Ik heb grote bewondering voor jouw en ben zo dankbaar dat ik jou heb. Je veroordeelt nooit en begrijpt mij steeds. Je houdt mij spiegeltjes voor en stelt kritische vragen die mij doen nadenken.
Wat je voorspelt komt ook uit.

Dankje dat jij er bent voor mij.

Groetjes.




Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Dit is een recensie waar ik echt graag de tijd voor wou nemen, om Salina echt even de credits te geven die ze echt verdiend. Niet alleen komen haar voorspellingen ALTIJD uit maar dan ook echt ALTIJD, maar ze is ook echt een schat van een vrouw die je ook altijd het beste gunt. Je voelt aan Salina dat ze het echt met je meent. Ze heeft altijd veel geduld met mij en hoe vaak ik ook hetzelfde vraag ze is altijd erg geduldig met mij. Haar voorspellingen zijn altijd raak, leuk of niet. Het komt altijd uit. Zo ook dus nu weer een voorspelling die ze had gedaan die ik gisteren bevestigd had gekregen. Superblij hiermee. Ze neemt ook waar wat er gaande is rondom je heen. Zo heb ik een keer echt vol verbazing gezeten toen ze zei dat ze thee rook en ja dat klopte, want voordat ik Salina ging bellen, had ik een kopje thee op. Zo kan ik doorgaan met voorbeelden. Ik blijf altijd vol verbazing luisteren naar wat ze te melden heeft en hoe goed ze de energie op kan pikken. Dank je wel hiervoor. Je bent voor mij een zuivere mooie ster die altijd haar liefde laat schijnen. Bless you lieve Salin.




Ervaring van Badje met paragnost Salina   Ervaring van Badje met paragnost Salina   Ervaring van Badje geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  ONGELOOFLIJK Salina.

Ik belde je voor mijn ziek paardje, en ondanks dat de dierenarts eerst niet wist wat er was, is hetgeen jij voelde uiteindelijk bevestigd door de dierenarts. Heel sterk weer van je. Jij kan alles met je zuivere sterke voelsprieten. Zoals je aanvoelde is het ook goed gekomen, helemaal zoals je zei.

DANK JE WEL.
Liefs .




Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina. Jij bent een pareltje dat meer in het licht mag gezet worden. Naast het feit dat jouw voorspellingen uit komen, ben je ook geduldig en help je mij door mijn moeilijke processen heen. Jij bent alle sterren waard.

Groetjes en veel liefs.




Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Weer twee voorspellingen uitgekomen van je. Je bent echt zo goed. Dank je wel skattie. Piep.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Het werd 16:30u, dan 18:30u. geen nieuws, dus dacht helaas heeft ze geen gelijk. Om 19:00u kreeg mijn dochter dan toch telf dat ze is aangenomen. Je zag het wel degelijk juist. Ik hoop je snel te spreken over een nieuwe bezorgdheid.
Dankje voor je zijn.
P.




Ervaring van Patricia met paragnost Salina   Ervaring van Patricia met paragnost Salina   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Je zag het heel goed in de kaarten. Ik heb bericht gekregen over iemand die overleden is, en dat letterlijk op de zelfde dag dat ik je belde. Kan niks anders zeggen dan dat je echt de max bent Salina. Liefs, je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina.

Ook deze keer is jouw voorspelling uitgekomen.
Toen je j, zijn situatie beschreef kon ik het niet geloven. Na maanden van geduld nam hij mij in vertrouwen. En ja hoor wat je zei klopt.

Dankje voor jouw geduld met mij.

Groetjes M.




Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My geplaatst op 28 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Je zei al dat het niet goed lag met het werk. Nu inderdaad de bevestiging gekregen. andere banen zoekende sinds een maand. Je bent echt top. voor mij een kei en een schat ben je. Thanks lieverd voor je steun en voor de rake voorspellingen. Veel liefs, Dopje.




Ervaring van Dopje met paragnost Salina   Ervaring van Dopje met paragnost Salina   Ervaring van Dopje geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina.

Ik belde jou gisteren op met vele vragen.
Ik kon mijnverhaal hemaal kwijt bij jou zonder dat je oordeelde. Je gaf me spiegeltjes aan en liet me nadenken over de gevolgen van wat ik wou doen.
Ik had daar heel veel aan en zag in.
Jij bent mijn vertrouwenspersoon en een krak in je vak

Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Super fijne dame, zeer goed bij het invoelen van een foto, een echt toppertje.




Ervaring van AC met paragnost Salina   Ervaring van AC met paragnost Salina   Ervaring van AC geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina is mijn allergrootste top favoriet, in haar heb ik echt vertrouwen. Ze heeft me al vaak minder goed nieuws gebracht en kreeg telkens gelijk. Nu zegt ze dat het goed gaat komen en o wat hoop ik dat ze gelijk krijgt. Als het zover is laat ik hier zeker iets achter maar ze is eerlijk, zuiver, puur, lief. Ze is de beste.




Ervaring van h met paragnost Salina   Ervaring van h met paragnost Salina   Ervaring van h geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve, lieve Salina

Ik kan alleen maar bevestigingen wat er in de andere getuigenisen staat. Je bent een toppertje.
Heel zuiver en lief. Eerlijk en oprecht.

Dikke knuf j.




Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad Salin. Dank je wel voor je geduld met mij. Liefs zenuwpijntje.




Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Waauw Salina wat ben je goed.
Voorspellingen komen uit en daar naast help je mij door een moeilijke periode heen.

Liefs L.




Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  SALINA.

4 jaar geleden zei je dat mijn ex niet bij die man waar ze toen zwanger van was bleef. Ik geloofde het toen niet. Nu moet ik jou gelijk geven. Ook andere voorspellingen zijn al uit gekomen.

Ik vind jou de max en blijf je bellen omdat ik me keer op keer gesteund en begrepen voel.


Groetjes K.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  En ja hoor net voor 2021 kwamen er twee voorspellingen uit. Je bent echt mijn topper. Dikke knuffel van mij. Pieppiep.




Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salin, je zag iets in de kaartjes wat in gisteren bevestigd heb gekregen.toen ik het hoorde dacht ik gelijk aan jou. Je bent echt mijn topper maar dat weet je. Hele dikke knuffel en fijne jaarwisseling. Pieppiep.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-live.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden